RAW Breda

-
-

RAW Interiors Breda heeft een ruime showroom met prachtige lichtinval dankzij de grote glazen pui. De moderne architectuur van Bob Manders geeft de meubelen die we hier presenteren een strakke, moderne uitstraling. Dit bewijst maar weer eens dat de tijdeloze meubelen waar RAW mee werkt overal tot hun recht komen, mits goed gecombineerd.

In de Wilhelminastraat in Breda is RAW Next gevestigd. Hier ziet u een jongere lijn qua meubelen en de winkel staat vol met leuke accessoires voor in je huis.  Sinds kort zijn we in de Wilhelminastraat een tweede pand betrokken, direct naast RAW Next. De Wilhelminastraat heeft nu zowel de jonge als de luxe RAW collectie.

Interieurspecialist Sander de Weijer runt de zaken in Breda met hart en ziel. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen. Verder raden wij u ook aan om eens langs te gaan bij onze winkels in Den Bosch. We werken met dezelfde merken, maar omdat onze winkels in Den Bosch in een monumentaal pand zijn gevestigd, krijgen ze een heel andere uitstraling. Dit kan weer voor nieuwe inspiratie zorgen.